برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده شیمی

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده شیمی

جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده شیمی، به صورت مجازی از طریق سامانه مودل، در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۹/۸/۲۶ از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ با حضور اعضاء هیات علمی، کارشناس آموزشی دانشکده و دانشجویان برگزارگردید.

پس از پخش تلاوت آیاتی از قرآن مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، رئیس دانشکده شیمی، سرکار خانم دکتر دلارا محمدآقائی ضمن خوش آمدگوئی به دانشجویان جدید، با پخش کلیپ هایی به معرفی دانشگاه صنعتی شیراز و دانشکده شیمی پرداختند. در ادامه، اعضای محترم هیات علمی دانشکده، به معرفی خود و زمینه های تحقیقاتی شان پرداخته و در عین حال موارد آموزشی و انضباطی لازم را به دانشجویان تذکر دادند. کارشناس آموزشی دانشکده، سرکار خانم خیراتی فرد نیز بر موارد آموزشی و لزوم پیگیری اخبار از طریق سامانه مودل، سایت دانشگاه و گروه واتزاپی دانشکده تاکید نمودند.