اطلاعیه ثبت نام دانشجویان مهمان

بسمه تعالی

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی که برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۵ -۹۴ به صورت میهمان در دانشگاه صنعتی شیراز پذیرفته شده اند

۱: مدارک مورد نیاز برای دانشجویان میهمان جدید الورود

1. ارایه اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
  2. ارایه اصل کارت ملی و کپی آن
  3. شش قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ زمینه سفید تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌
  4.   همراه داشتن اسکن عکس، کارت ملی (پشت و رو) و شناسنامه (تمام صفحات) جهت تکمیل پذیرش و آپلود در سیستم دانشجویی گلستان

نکته : حداکثر حجم فایل ها ۲۵۰ کیلو بایت می تواند باشد فرمت مجاز جهت آپلود jpg,jpeg است.

1. به همراه داشتن کارت بانکی جهت پرداخت الکترونیکی شهریه از طریق اینترنت مطابق جدول زیر:

کلیه مبالغ به ریال می­باشد.

شهریه ثابت

(هر نیمسال تحصیلی)

عمومی

پایه نظری

اصلی و تخصصی

دروس عملی

پروژه

(هر واحد)

۳/۰۰۰/۰۰۰

۱/۰۰۰/۰۰۰

1.   مبلغ -/۳۰۰۰۰۰ ریال واریز اینترنتی از طریق سیستم دانشجویی گلستان  (بابت کارت دانشجوئی ـ تشکیل پرونده و ...)
  2. به همراه داشتن فرم میهمانی که در آن واحدهای درسی به تائید دانشگاه مبدأ رسیده باشد.

۲: مدارک مورد نیاز برای دانشجویانی که با درخواست تمدید میهمانی آنها موافقت شده است.

۲-۱ به همراه داشتن کارت بانکی جهت پرداخت الکترونیکی شهریه از طریق اینترنت مطابق جدول بالا.

۲-۲ به همراه داشتن فرم میهمانی که در آن واحدهای درسی به تائید دانشگاه مبدأ رسیده باشد.

۳: زمان مراجعه

سه شنبه ۲۴/۶/۱۳۹۴ و چهارشنبه ۲۵/۶/۱۳۹۴ از ساعت ۹ صبح به بعد