دیدار ریاست دانشگاه با مدیرعامل برق منطقه ای فارس

در روز چهارشنبه ۲۵شهریورماه آقای دکتر مقدسی ریاست محترم دانشگاه با حضور در دفتر مدیرعامل برق منطقه­ ای فارس با ایشان دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار که تعدادی از مسئولین و اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز ایشان را همراهی می­کردند دکتر مقدسی ضمن تبریک انتصاب آقای مهندس کریمی به عنوان مدیرعامل برق منطقه­ ای فارس، با معرفی دانشگاه صنعتی شیراز و بیان تاریخچه و توانمندی­های این دانشگاه و با اشاره به تفاهم­نامه همکاری فی­ مابین دانشگاه و شرکت برق منطقه ­ای فارس و نیز بعضی پروژه­های موفق دانشگاه در همکاری با سایر صنایع ملی و استانی، آمادگی دانشگاه را برای تقویت همکاری و هم­ افزایی با مجموعه برق استان اعلام نمودند. در این دیدار آقای مهندس کریمی (مدیرعامل برق منطقه­ای فارس) نیز با اظهار خرسندی از وجود توانمندی دانشگاه صنعتی شیراز، از همکاری با این دانشگاه استقبال نمودند و خواستار برقراری ارتباط موثر و کار برای بین دانشگاه و صنعت و از جمله مجموعه برق استان شدند.

همچنین در این جلسه ضمن اشاره به وجود مرکز مطالعات قدرت که با همکاری دانشگاه صنعتی شیراز و شرکت برق منطقه­ای فارس در این دانشگاه ایجاد شده است، مقرر شد درخصوص چگونگی تسهیل روند ارجاع طرح­های تحقیقاتی پژوهشی به دانشگاه و مرکز مذکور کارگروهی متشکل از متخصصین دو طرف موضوع را بررسی نموده و راهکار مطلوب را جهت اجرا ارائه نماید.