عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شیراز ؛ استاد برجسته در ارتباط صنعت و دانشگاه

در سمینار یک روزه "ارتباط صنعت و دانشگاه در کارآفرینی و توسعه " استان فارس که به همت دانشکده فنی وحرفه­ای شهید باهنر شیراز و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس در هتل شیراز برگزار شد، جناب آقای دکتر رهنما عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی شیراز به عنوان استاد برجسته در ارتباط صنعت و دانشگاه  انتخاب و از ایشان تقدیر بعمل آمد.

این سمینار با حضور  دکتر شفیعی ریاست  دانشگاه فنی و حرفه­ایی ، دکتر علویان مهر ریاست دانشکده فنی و حرفه ای شیراز، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس،  رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس و مسئولان، اساتید و فعالان دانشگاهی کشور و برگزیدگان صنعت با موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه در کارآفرینی و توسعه، برگزار گردید.

دکتر حسین رهنما پیش از این نیز با همکاری مهندس میلاد نجفی به ثبت اختراع دستگاه بی سیم ثبت لرزش زمین پرداخته است. سامانه بی سیم لرزه ای قادر به تعیین برخی خواص فیزیکی  و مکانیکی مهم ساختگاه در تحلیلهای لرزه ای می باشد. از کاربردهای مهم این دستگاه در شناسایی مخازن زیر زمینی نفت و گاز است که در صنعت نفت هزینه های بسیار هنگفتی برای تهیه آن صرف می شود.