دیدار رئیس دانشگاه با شهردار صدرا

دکتر قائدی شهردار صدرا با حضور در دانشگاه  صنعتی شیراز با دکتر مقدسی رئیس دانشگاه و مدیران و کارشناسان دفتر طرحهای عمرانی دیدار نمودند.

در این دیدار، مسئولین عمرانی دانشگاه ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته برای احداث و توسعه واحدهای دانشگاه در شهر جدید صدرا، طرح جامع عمرانی و وضعیت فعلی وآینده سایت مذکور را تشریح نمودند.

در این دیدار شهردار محترم صدرا نیز ضمن اظهارخرسندی از تلاشهای صورت گرفته در طی سالهای اخیرواستقبال از راه­اندازی هرچه سریعتر مجموعه دانشگاه صنعتی شیراز در شهر جدید صدرا، راهکارهایی جهت تقویت همکاری های مشترک  ارائه نمودند .

در این دیدار همچنین ریاست محترم دانشگاه ضمن بیان اقدامات موثر شهرداری صدرا وشورای این شهر به ویژه فعالیت عمرانی موثری که در طی سالهای اخیر صورت گرفته،ازجمله بهسازی مسیر ورودی دوم صدرا،از ایشان تشکر وقدردانی نمودند.

دانشگاه صنعتی شیراز اولین دانشگاه صنعتی جنوب کشور و دومین دانشگاه دولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استان فارس است و در حال حاضر در ۶۴ گرایش تحصیلی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری به ترتیب دانشجو و انجام پژوهش­های علمی مشغول است.

سایت اصلی دانشگاه در فضایی به وسعت بیش از ۱۲۰ هکتار در شهر جدید صدرا در حال احداث است و به زودی مراحل انتقال واحدهای دانشگاه به این شهر آغاز خواهد شد که این موضوع (در کنار سایر تمهیداتی که برای شهر جدیدصدرا پیش­بینی شده) در ارتقاء جایگاه علمی و فرهنگی این شهر نوپا نیز تأثیر بسزایی خواهد داشت.