همکاری دانشگاه صنعتی شیراز با اداره کل آموزش فنی وحرفه ای فارس

جلسه تبادل تفاهم نامه بین دانشگاه صنعتی شیراز و اداره کل فنی حرفه ای استان در تاریخ ۲۴/۸/۹۴ در دانشگاه صنعتی شیراز برگزار گردید.
 در این مراسم جناب آقای دکتر مقدسی ریاست محترم دانشگاه پس از خوشآمدگویی به میهمانان به معرفی رشته­های موجود در دانشگاه و رتبه­های علمی دانشگاه پرداختند و ضمن بیان ضرورت و اهمیت دوره­های فنی و حرفه­ای به نیاز دانشجویان به آموختن مهارت­های فنی و حرفه­ای در کنار دروس خود تاکید فرمودند و این امر را استفاده بهینه از فرصت­ها نامیدند.

جناب آقای دکتر کوشکی سرپرست محترم اداره کل فنی و حرفه­ای استان نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه برای توانمندسازی دانشجویان در رشته­های مختلف اعلام آمادگی نمودند. همچنین ضمن تاکید بر لزوم بازدید دانشجویان از مراکز وابسته به آن اداره کل، برای فراهم­سازی مقدمات بازدیدها اعلام آمادگی نمودند.

و در انتها تفاهم­نامه فیمابین مبادله شد که برخی رئوس آن به شرح ذیل می­باشد:

<>····اعتباربخشی به گواهی­های مهارتی صادره توسط آن اداره کل در برنامه آموزشی دانشگاه مطابق قوانین وزارت علوم  تحقیقات و فناوری و... .
لازم بذکر است که اخیراً با دعوت مدیرکل آموزش فنی و حرفه­ای استان، رئیس دانشگاه به همراه تعدادی از مدیران و رؤسای دانشکده­ها از مراکز آموزش فنی و حرفه­ای شیراز بازدید نموده و با توانمندی­های آن مجموعه آشناشدند وبا مذاکرات صورت گرفته، زمینه انعقاد این تفاهم­نامه نیز فراهم شد.