جشن بزرگ انقلاب

ویژه برنامه های دهه مبارک فجر در دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد. این برنامه ها شامل فضا سازی محیطی دانشگاه، چهار جشن مختلف در دانشکده ها ، نمایشگاه ، میز انقلاب، جشن دانشکده مهندسی فناوری انقلاب به همراه بزرگداشت دکتر خوارزمی و جشن بزرگ انقلاب می باشد.

فضا سازی محیطی با استفاده از پرچم و ریسه های رنگی و بنرهای سطح دانشگاه به انجام رسید. همچنین روزهای کاری دهه مبارک فجر به تعدادی از دانشکده ها اختصاص یافت و هریک با استفاده از فضایی که در اختیار داشتند به اجرای برنامه پرداختند. در این برنامه ها اساتید و کارمندان دانشکده به ایراد سخن و بیان خاطرات خود از دوران انقلاب و دستآوردهای آن می پرداختند.

در محوطه کتابخانه نیز نمایشگاهی از روزنامه های دوران انقلاب برقرار گردید و همزمان میز انقلاب با پخش سرودهای انقلابی و پخش شکلات در خدمت بازدید کنندگان بود.

جشن بزرگ انقلاب نیز همچون سالهای گذشته با شکوه فراوان در محل تالار دکتر طاهری برگزار گردید. در این برنامه که با استقبال دانشجویان و سایر دانشگاهیان مواجه شد، یکی از بهترین گروه های هنری شیراز به اجرای برنامه پرداخت. مصاحبه با دکتر مقدسی به عنوان دانشجوی دوران انقلاب از دیگر برنامه های جشن بزرگ انقلاب بود.

جشن دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات در کنار تقدیر از استاد محبوب و بازنشسته دانشکده، دکتر خوارزمی و با دعوت از دانش آموختگان دانشکده در محل تالار دکتر طاهری، در شب پیروزی انقلاب اجرایی گردید. سخنرانی دکتر خوارزمی و دانشجویان موفق ایشان و برگزاری مسابقه از دیگر برنامه های جذاب جشن IT بود.

شرکت دانشگاهیان در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن پایان بخش برنامه های دانشگاه صنعتی شیراز در سی و هفتمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مردم ایران بود.