مناظره در دانشگاه صنعتی شیراز

مناظره کاندیداهای نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با عنوان در راه بهارستان  با حضور طیف اصلاح طلب و اصول گرا به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل و بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد. این مناظره  دوشنبه سوم اسفند ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۵ در سالن دکتر طاهری دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد و مورد استقبال دانشجویان و سایر دانشگاهیان قرار گرفت. تعداد ۳۰۰ نفر از دانشگاهیان در این برنامه شرکت داشتند. ابتدا هریک از مناظره کنندگان به مدت سه پارت ۵ دقیقه ای دیدگاه های خود را در رابطه با مسایل اقتصادی و برجام و همچنین معرفی اجمالی از سوابق خود را ارائه دادند و سپس به نقد نظرات یکدیگر پرداختند. اهم مسائل مطرح شده شامل نقد دولت کنونی و انتقاد شدید به دولتهای نهم و دهم و همچنین نقد شدید مجلس نهم می باشد. در انتها سوالات شفاهی و کتبی دانشجویان توسط ایشان پاسخ داده شد.

از حاشیه های این برنامه می توان به حضور خبرنگاران ( باشگاه خبرنگاران جوان و ...) و اخذ مصاحبه از دانشجویان اشاره کرد.