برگزاری نهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات در دانشگاه صنعتی شیراز

مراسم افتتاحیه نهمین کنفرانس تحقیق در عملیات با قرائت پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، پس از سخنرانی مختصر رئیس دانشگاه صنعتی شیراز (دکتر جلیل مقدسی)، پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توسط آقای دکتر خسرو پیری (مدیر کل دفتر سیاستگزاری و برنامه­ ریزی امور فناوری وزارت علوم) قرائت شد.

وزیر علوم در این پیام،ضمن اشاره به نقش علم تحقیق در عملیات در تسهیل روند توسعه علمی ایران و رسیدن به جایگاه مرجعیت علم و فناوری در جهان،وزارت علوم را موظف به حمایتهای مادی و معنوی از جامعه پژوهشگران دانسته و بر تلاش برای مقاوم سازی اقتصاد بر پایه اقتصاد دانش بنیان تأکید نمودند.

در نهمین کنفرانس بین­ المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات ۴۶۱ مقاله ثبت شده که از این تعداد ۲۰۳ مقاله پذیرفته شده­ اند که ۱۵۴ مقاله به صورت شفاهی و تعداد ۴۹ مقاله نیز بصورت پوستر ارائه خواهند شد. همچنین میهمانان و اساتیدی از کشورهای سوئد، هلند، چک، هند و نیجریه نیز در این کنفرانس حضور دارند.