آغاز فصل جدید همکاری بین دانشگاه صنعتی شیراز و پارک علم و فناوری فارس

روز چهارشنبه مورخ ۲۲/۲/۹۵؛ در جلسه ای با حضور رؤسای دانشگاه صنعتی شیراز، پارک علم و فناوری فارس، معاونین، مسئولان و اعضاء هیت علمی دو طرف تفاهم نامه همکاری فی مابین به امضاء رسید. در این جلسه ابتدا دکتر مُر، رئیس پارک علم و فناوری فارس ضمن معرفی جامع و کامل پارک و خدمات قابل ارائه در این مرکز به شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان ، از تمایل مرکز به جذب تیم ها و شرکت های توانمند و دانش بنیان؛ خصوصاً شرکت هایی که با همکاری و مشارکت اساتید دانشگاه تشکیل می شود صحبت نمود و اظهار داشت : پارک علم و فناوری فارس آماده است تا در تمامی سطوح حمایتی از اینگونه شرکت ها حمایت نماید. در ادامه  اعضاء هیئت علمی دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از حضور مسئولین پارک، سوالاتی در خصوص نحوه ی پذیرش و حمایت از ایده ها و شرکت ها پرداختند و میهمانان گرامی با دقت و حوصله فراوان به سوالات پاسخ دادند. بی شک پارک علم و فناروی فارس با ارائه ی کارنامه ای درخشان توانسته است گام های مؤثری در مسیر خودباوری و تسهیل فرآیند تحقق ایده به محصول بردارد. آقای دکتر مر ضمن اظهار تعجب و خوشحالی از حضور اساتید جوان و نخبه ی دانشگاه صنعتی شیراز اعلام نمودند؛ مسئولین پارک نهایت همکاری و مساعدت لازم جهت تأسیس و توسعه ی شرکت های دانش بنیان را با اساتید دانشگاه خواهند نمود. در پایان تفاهم نامه ی همکاری بین دانشگاه صنعتی شیراز و پارک علم و فناوری فارس امضاء و مبادله گردید.