سمینار دو روزه آموزشی بنیاد مسکن در دانشگاه برگزار شد

در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ­ماه، سمینار دو روزه آموزشی مهندسین ناظر روستایی با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس و سازمان نظام مهندسی ساختمان در دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد. در این سمینار که با هدف بازآموزی نزدیک به ۴۰۰ نفر از مهندسین ناظر روستایی استان فارس برگزار شد مباحث مربوط به مقاوم­ سازی و انرژی در قالب مقررات ملی ساختمان ارائه گردید.

در حاشیه این سمینار و در دیدار معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس و مدیر طرح و برنامه دانشگاه صنعتی شیراز، راه­های توسعه همکاری دانشگاه و بنیاد مورد بررسی قرار گرفت. دعوت از مدیران و کارشناسان بنیاد در جلسات دفاع از پایان­ نامه­ های مرتبط با حوزه فعالیت بنیاد مسکن، پیگیری راه­ اندازی پژوهشکده مشترک بنیاد مسکن و دانشگاه، استفاده از امکانات آموزشی، آزمایشگاهی و عمومی دانشگاه برای اجرای برنامه­ های مشترک از جمله مواردی بود که در این جلسه  بررسی و مقرر شد با واحدهای ذی ربط در دانشگاه و بنیاد مسکن مطرح  شود وبرای رسیدن به نتیجه موثر و هم افزایی دو سازمان پی گیری لازم نیز صورت گیرد.