امضا و تبادل تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی شیراز و شرکت رایتل

در روز پنجشنبه ۲۸ مرداد ماه  طی مراسمی با حضور جناب آقای دکتر واعظی وزیر محترم ارتباطات ، جناب آقای مهندس افشانی استاندار محترم فارس و جمعی از مدیران مؤسسات مختلف ضمن افتتاح مراکز تخصصی آپای استان(مراکز همکار ماهر)، رونمایی از پنجره واحد خدمات الکترونیک استان فارس و اعطای پروانه فعالیت مرکز توانمندسازی تسهیل گری کسب و کارهای نوپای فاوا در استان فارس به امضای و تبادل چند تفاهم نامه همکاری نیز پرداخته شد.

در این مراسم که در پارک علم و فناوری استان برگزار گردید در ابتدا جناب آقای دکتر مر ریاست محترم پارک علم و فناوری به خیر مقدم و معرفی توانمندی ها و دستاوردهای پارک استان فارس پرداختند و ابراز امیدواری کردند که استان فارس در آینده نزدیک مجدداً به قطب      آی سی تی کشور تبدیل گردد. سپس آقای دکتر ستار هاشمی مدیر کل سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، جناب آقای دکتر جهانگرد معاون وزیر و رئیس سازمان فناری اطلاعات و جناب آقای مهندس افشانی استاندار محترم فارس به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند . جناب آقای دکتر واعظی آخرین سخنران این مراسم ضمن اشاره به پتانسیل ها و توانمندی های استان فارس حوزه آی سی تی زمینه های فعال شدن این پتانسیل ها را خواستار شدند.

در ادامه به امضای دو تفاهم نامه همکاری پرداخته شد. تفاهم نامه همکاری دانشگاه صنعتی شیراز با شرکت رایتل در حضور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط رئیس دانشگاه صنعتی شیراز و مدیر عامل شرکت رایتل به امضاء رسید.

در پایان از برخی از فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان فارس تجلیل شد که در این میان از آقایان دکتر خیامی و اکبری و سرکار خانم دکتر کشتگری از دانشگاه صنعتی شیراز نیز تقدیر به عمل آمد.