ثبت نام دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در روزهای شنبه و یکشنبه ۲۰و۲۱ شهریور ماه انجام شد.

امسال، مدیریت آموزشی دانشگاه  فرایند پذیرش دانشجویان را بصورت غیر حضوری انجام داد به نحوی که دانشجویان ، مدارک لازم را از طریق سایت دانشگاه بارگذاری نموده و در طول ترم به مرور بر اساس ترتیبی که مدیریت آموزشی اعلام نموده  مراجعه حضوری نیز برای تحویل اصل مدارک خواهند داشت.

در سال جاری خدمات دانشجویی نظیرتحویل خوابگاه ، تحویل کارت دانشجویی و تکمیل برخی از فرم های فرهنگی و مرکز مشاوره همچنان بصورت غیر حضوری ارائه خواهد گردید.

بنا به اظهار مدیر محترم امور آموزشی دانشگاه ، در سال تحصیلی جاری ۲۷۹ نفر مقطع کارشناسی ارشد و ۵۴ نفر در مقطع دکتری در دانشگاه صنعتی شیراز پذیرفته شده اند.

علاوه بر این ، پردیس دانشگاه نیز در مقاطع ارشد و دکتری پذیرش دانشجو داشته است.

همچنین در سال تحصیلی جاری برای دانشکده های برق ، فناوری اطلاعات و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی نیز اعلام ظرفیت شده که پس از اعلام نتایج توسط سازمان سنجش در پایان شهریور ماه، فرایند ثبت نام و دوره توجیهی ورود به دانشگاه (فصل رویش) کلاس های مقطع تحصلی در مهر ماه آغاز خواهد شد.