پیام رئیس دانشگاه صنعتی شیراز به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۶-۹۵

پیام رئیس دانشگاه صنعتی شیراز به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۶-۹۵

ضمن عرض سلام و خوشامدگویی به دانشجویان جدیدالورود، شروع سال تحصیلی جدید را به اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی تبریک عرض می­ نمایم.

همواره شور و هیجان آغاز سال تحصیلی ، پویایی و نشاطی در بین نوجوانان، جوانان و خانواده­ ها ایجاد می­ کند که کل جامعه را تحت تأثیر خود قرار می­ دهد، حرکت و تلاشی در راستای آموختن و اعتلای افراد و جامعه.

دانشگاه بعنوان مجموعه­ ای فعال و اثرگذار در عرصه فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، پژوهشی و تولید علم نقش مهم و تعیین­ کننده­ ای در پاسخگویی به نیازهای امروز و آینده کشور ایفا می­ کند.

امید است همانگونه که در سالهای قبل تلاش و کوشش اقشار مختلف شاغل در دانشگاه موجب کسب موفقیت ­های ارزشمندی برای مجموعه دانشگاه صنعتی شیراز گردید دراین  سال جدید که از سوی رهبر فرزانه انقلاب به نام سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شده ، این دانشگاه نیز بتواند نقش مؤثر خود را در حوزه­ های گوناگون ایفا نموده و ضمن گره­ گشایی از مشکلات صنایع و سایر بخش­ های جامعه این رشد و بالندگی را با شتاب بیشتری ادامه دهد.

جلیل مقدسی

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز