برگزاری نخستین جشنواره سراسری "سحاب" در دانشگاه صنعتی شیراز

نخستین جشنواره سراسری «سحاب» ویژه نخبگان با حضور۸۰۰ دانش‌آموز و دانشجوی نخبه از ۸ استان فارس، مازندران، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، کیش و هرمزگان در روزهای چهارم و پنجم اسفندماه  به میزبانی دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد.

جناب آقای حسین پناهی جانشین بسیج علمی - پژوهشی استان فارس گفت:  این جشنواره در بخش های مختلف شامل مسابقات رباتیک، سازه‌های ماکارونی، بازی‌های فکری، هوافضا و راکت آبی در قالب ۱۵ لیگ‌ مختلف و با حضور۲ هزار نفر از دانش‌آموزان، دانشجویان و همراهان آن ها اجرا شد. وی همچنین افزود: هدف اصلی جشنواره سراسری سحاب نخبه پروری و استعدادیابی است.

جانشین بسیج علمی - پژوهشی استان فارس ادامه داد: انتخاب نام سحاب برای جشنواره به منظور برند سازی برای سومین حرم اهل بیت(ع) است. این جشنواره با همت بسیج علمی - پژوهشی، بسیج دانش‌آموزی، بنیاد نخبگان، سپاه بقیه‌الله(عج) و آموزش و پرورش و شهرداری شیراز برگزار گردید.