برپایی دومین بازارچه خیریه در دانشگاه صنعتی شیراز

در راستای اهداف خیریه، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شیراز با هدف کمک به نیازمندان، اقدام به برپایی دومین بازارچه خیریه با نام "لبخند مهر"  در سطح دانشگاه می کند.

فروزنده دبیر جهاد دانشگاهی و مدیر اجرایی بازارچه گفت : این بازارچه در روزهای ۱۵، ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه در دانشگاه دایر خواهد شد که عواید آن به بیماران نیازمند اهداء خواهد شد.

وی افزود: که در این بازارچه طبق روال سال گذشته دارای غرفه های متعددی از جمله غرفه نوشیدنی های سرد وگرم، غرفه بستنی، غرفه صنایع دستی،غرفه عرقیات، غرفه خط و نقاشی، غرفه ورزشی و ... خواهد بود.

لازم به ذکر است که این بازارچه به همت جمعی از دانشجویان خیرخواه دانشگاه برپا خواهد شد که می توان از فعالیت های صورت گرفته توسط این جمع به تدریس رایگان برای دانش آموزان بی سرپرست، برپایی جشن شب یلدا برای کودکان بی سرپرست، اکران فیلم هفتگی و فروش تنقلات به نفع خانواده های بی سرپرست، برپایی بازارچه خیریه به نفع کودکان سرطانی و... اشاره کرد.