راه اندازی فایل سرور جدید دانشگاه

راه اندازی فایل سرور جدید دانشگاه

با توجه به توسعه روز افزون تکنولوژی های مرتبط با وب و به دلیل محدودیت های پروتکل FTP، بر آن شدیم که سایت فایل سرور دانشگاه صنعتی شیراز به آدرس fs.sutech.ac.ir را راه اندازی کنیم.

از جمله قابلیت های این وب سایت عبارت است از:

• امکان دانلود با بیشترین سرعت
  • عدم نیاز به اینترنت هنگام دانلود
  • وجود توضیحات جامع و مختصر برای تک تک فایل ها
  • امکان جستجو بین تمامی اطلاعات
  • دسته بندی تمامی فایل ها
  • برچسب گذاری مناسب فایل ها
  • امکان تبادل اطلاعات با کابران جهت رفع نیازهای پیش روی آنها

لازم به ذکر است که  از این پس مرکز کامپیوتر، مطالب مرتبط با دانشجویان را از طریق این سایت به اطلاع آنها می رساند. همچنین دانشجویان محترم می توانند مشکلات خود(اعم از نرم افزاری، شبکه ای و اینترنتی) را از طریق این سایت به مرکز کامپیوتر انتقال دهند.

به لحاظ این که هدف مرکز کامپیوتر دانشگاه استفاده علمی دانشجویان بوده است بنابراین دسترسی به فایلها، محدود به شبکه داخلی دانشگاه می باشد.