اطلاعیه تغییرات در سرویس اینترنت دانشگاه

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۸ کد : ۲۱۸ اطلاعیه
اطلاعیه تغییرات در سرویس اینترنت دانشگاه

با توجه به اینکه قرار است اینترنت دانشگاه در خوابگاه ها و کتابخانه از طریق اکسس پوینتهای مخابرات توزیع شود لذا ضروری است دانشجویان از امروز (۲۱ اردیبهشت) به مدت ۴۸ ساعت اتصال خود به اکسس پوینتهای مخابرات را بررسی کرده و در صورت مشاهده هر گونه مشکلی (عدم اتصال، عدم پوشش بر روی نقاط مختلف خوابگاه و ...) با ایمیل مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه (itcenter@sutech.ac.ir) مکاتبه کنند. بعد از مهلت مقرر اکسس پوینتهای قبلی برای مدتی غیرفعال خواهند شد و تنها راه اتصال به شبکه دانشگاه اکسس پوینتهای مخابرات خواهد بود.

شیوه اتصال به اکسس پوینتهای مخابرات

ابتدا در وایفای سیستم خود به جستجوی ssid با عنوان SUTech بپردازید و به آن متصل شوید. ابتدا بررسی کنید که سایتهای داخلی دانشگاه مانند سیستم گلستان وسایت دانشگاه در دسترس شما باشند. سپس VPN خود را متصل کرده و بررسی کنید که به اینترنت متصل شده اید.