اطلاعیه تکمیلی تغییرات در سرویس اینترنت دانشگاه

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰ کد : ۲۱۹ اطلاعیه
اطلاعیه تکمیلی تغییرات در سرویس اینترنت دانشگاه

بر اساس طرح ساماندهی اینترنت دانشگاه که به تصویب شورای انفورماتیک دانشگاه رسیده است تغییرات زیر در سرویس اینترنت دانشگاه انجام خواهد شد.

1. سرعت اینترنت برای همه دانشجویان یکسان و به میزان تقریبی  ۱۶ مگابیت بر ثانیه ( ۲ مگابایت در ثانیه) خواهد شد.
  2. حجم اینترنت بصورت ماهانه اختصاص خواهد یافت تا دانشجویان بتوانند مدیریت بهتری بر روی حجم خود داشته باشند.
  3. حجم تخصیص داده شده به دانشجویان بصورت زیر می باشد :

مقطع

حجم ماهانه به GB

کارشناسی

کارشناسی ارشد

دکتری

دانشجویان ساکن خوابگاه

۲+

نکته: معنای جدول بالا این می باشد که به دانشجویان ساکن خوابگاه ۲ گیگابایت اضافه بر حجم مقطع تخصیص داده شده است.

1. در صورتیکه حجم شما تمام شود همچنان امکان اتصال به اینترنت با سرعت پایین وجود خواهد داشت (سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه) تا برای مرور در اینترنت بتوان از آن استفاده کرد. بنابراین در صورتیکه سرعت شما با افت شدید همراه شد حتما بررسی کنید که آیا حجم پایه شما تمام شده است یا خیر.
  2. در صورتیکه کاربری با قطع سرویس خود در هنگام اجرای طرح مواجه شد لطفا پس از سعی مجدد برای اتصال در صورت وجود مشکل با ایمیل مرکز (itcenter@sutech.ac.ir) مکاتبه کنند.
  3. اینترنت دانشگاه بر روی اکسس پوینتهای همراه اول نیز توزیع خواهد شد. برای اتصال، توسط وایرلس دستگاه خود به جستجوی ssid با نام Sutech بپردازید و به آن متصل شوید. سپس VPN دانشگاه را متصل کرده و به اینترنت وصل شوید.