ارتقا و بهبود کیفیت اینترنت بی سیم در خوابگاه های دانشجویی

دانشجویان عزیز می توانند طی این مدت مشکلات یا پیشنهادات خود در خصوص بهبود شبکه بی سیم خوابگاه ها را از طریق سامانه تیکت اعلام کنند.
ارتقا و بهبود کیفیت اینترنت بی سیم در خوابگاه های دانشجویی

در راستای بهبود کیفیت اینترنت در خوابگاه های دانشجویی، جلسات متعدد کارشناسی تا کنون برگزاری شده است و راهکارهای متعددی مورد بررسی قرار گرفته است. در حال حاضر، مطابق با هماهنگی های صورت گرفته با شرکت مخابرات فارس مقرر شده است که دانشگاه شبکه بی سیم خود را در خوابگاه های دانشجویی جمع آوری کند و این شرکت زیرساخت خود را در این خوابگاه ها ارتقا دهد. این مهم طی چند مرحله در حال انجام است.

در مرحله اول، از ابتدای سال 1403 مرکز کامپیوتر به مرور و با هدف حداقل قطعی و یا مشکلات اتصال دانشجویان در حال جمع آوری شبکه بی سیم خود است. در این مرحله، نقاط عدم پوشش شبکه شرکت مخابرات در خوابگاه ها در حال شناسایی است و مقرر است طی هفته آتی و در اردیبهشت ماه شرکت مخابرات نسبت به نصب تجهیزات جدید اقدام نماید.

رسول اسماعیلی فرد
رییس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه