تقدیر از استاد نمونه دانشکده

در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت روز استاد در دانشگاه برگزار گردید، اساتید برتر دانشگاه معرفی و از آنها تقدیر بعمل آمد. استاد برتر دانشکده ریاضی: آقای دکتر محمود حاجی شعبانی دانشکده ریاضی ضمن تبریک به ایشان، از پرودگار منان توفیق روزافزون ایشان را درخدمت به جامعه علمی خواستار می باشد.

ادامه مطلب
کسب جایزه پژوهشگر برتر هفتمین کنفرانس بین المللی مدل سازی ریاضی، آنالیز کاربردی و محاسباتی توسط جناب آقای دکتر حیدری

بدین وسیله کسب جایزه پژوهشگر برتر در هفتمین کنفرانس بین المللی مدل سازی ریاضی، آنالیز کاربردی و محاسباتی که به میزبانی دانشگاه آمریکایی لبنان در شهر بیروت برگزار گردید را خدمت استاد گرامی جناب آقای دکتر حیدری تبریک عرض نموده، سلامت و تداوم موفقیت های علمی ایشان را از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

ادامه مطلب