برگزیدگان دانشکده مهندسی و علم مواد در هفته پژوهش سال ۱۴۰۰

۲۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۸ دستاوردها
برگزیدگان دانشکده مهندسی و علم مواد در هفته پژوهش سال ۱۴۰۰

در مراسمی که به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد، از پژوهشگران برتر دانشگاه تجلیل شد. در میان اساتید برگزیده، اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی و علم مواد حضور چشمگیری داشتند. ضمن تبریک به کلیه عزیزان، به اطلاع می‌رساند افراد ذیل در زمینه‌های مختلف پژوهشی انتخاب گردیده و مورد تقدیر قرار گرفتند.

1- جناب آقای دکتر علی میرزایی به عنوان پژوهشگر ویژه گروه سرامیک انتخاب شدند.

2- جناب آقای دکتر مرتضی علیزاده به عنوان پژوهشگر برتر گروه خوردگی و حفاظت از مواد برگزیده شدند.

3- جناب آقای دکتر فرهاد شهریاری به عنوان عضو هیئت علمی برتر دانشگاه در همکاری با جامعه و صنعت برای معرفی به وزارت علوم انتخاب شدند. یکی از مهمترین معیارهای این انتخاب، سوابق ارتباط با صنعت در سه سال گذشته بوده است.

4- جناب آقای دکتر هومان شکراللهی به عنوان عضو هیئت علمی برتر حوزه ارتباط با صنعت در سال گذشته انتخاب شدند.