تجلیل از دکتر میرزایی، دکتر علیزاده و دکتر شکراللهی به عنوان پژوهشگران برتر و پراستناد دانشگاه صنعتی شیراز

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۸۱ اخبار
تعداد بازدید:۱۴۸
در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش، از پژوهشگران برتر دانشگاه، فناور برتر دانشگاه، اعضای هیئت علمی برگزیده در زمینه ارتباط با صنعت، دانشمندان یک درصد و دو درصد پر استناد دانشگاه و همچنین اعضای هیئت علمی که در سال گذشته موفق به ارتقاء به مقام دانشیاری و استادی شده بودند تقدیر به عمل آمد. در این مراسم، از دکتر میرزایی و دکتر علیزاده، اعضای محترم هیئت علمی دانشکده مهندسی و علم مواد، به عنوان پژوهشگران ویژه و برتر تقدیر به عمل آمد. همچنین از دکتر میرزایی و دکتر شکراللهی به عنوان پژوهشگران پراستناد دو درصد تقدیر به عمل آمد. دانشکده مهندسی و علم مواد، ضمن تبریک به این عزیزان، از زحمات ایشان تقدیر و تشکر به عمل می‌آورد.

نظر شما :