ارتقاء مرتبه دکتر باوی به مرتبه دانشیاری

با مسرت و افتخار ارتقای مرتبه علمی آقای دکترباوی عضو هیات علمی گروه طراحی کاربردی دانشکده مهندسی مکانیک از مرتبه استادیاری به دانشیاری را تبریک می گوییم و استمرار موفقیت های ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.

ارتقاء مرتبه دکتر مهریار به مرتبه دانشیاری

با مسرت و افتخار ارتقای مرتبه علمی آقای دکتر مهریار عضو هیات علمی گروه حرارت و سیالات دانشکده مهندسی مکانیک از مرتبه استادیاری به دانشیاری را تبریک می گوییم و استمرار موفقیت های ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.

ارتقاء مرتبه دکتر نیک سرشت به مرتبه استادی

با مسرت و افتخار ارتقای مرتبه علمی آقای دکتر نیک سرشت عضو هیات علمی گروه حرارت و سیالات دانشکده مهندسی مکانیک از مرتبه دانشیاری به استادی را تبریک می گوییم و استمرار موفقیت های ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.

دستاوردی بزرگ و ارزشمند برای دانشگاه صنعتی شیراز

دستاوردی بزرگ و ارزشمند برای دانشگاه صنعتی شیراز عرض تبریک خدمت همه همکاران به خصوص دکتر توکل پور و دانشکده مهندسی مکانیک *کسب مقام سوم بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی توسط دانشجوی دکتری دانشگاه، شهریار زارع، بابت طرح "نوسانگر ترمواکوستیک بر پایه سیکل استرلینگ" تحت راهنمایی دکتر توکل پور در دانشکده مهندسی مکانیک*

ادامه مطلب
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک در شمار ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا در سال۲۰۲۳

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک در شمار ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا در سال ۲۰۲۳

براساس شاخص‌های استنادی الزویر منتشر شده در سال ۲۰۲۳، دکتر علیرضا ستوده، استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شیراز در شمار دانشمندان ۲درصد برتر دنیا قرار گرفته‌اند. در این گزارش، براساس شاخص‌های استنادی پایگاه داده‌ای مربوط به مجموع استنادها، h-index، تعداد مقالات و یک شاخص ترکیبی بیش ‌از صد هزار دانشمند برتر دنیا رتبه‌بندی شده‌اند. جزئیات مربوط به این اطلاعات در پایگاه استنادی الزویر به ادرس زیر قابل دسترس است: https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/۴ دانشکده مهندسی مکانیک کسب این موفقیت ارزشمند را به جناب آقای دکتر ستوده و همه همکاران دانشکده مهندسی مکانیک تبریک عرض نموده، تندرستی، بهروزی و شادکامی ایشان را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.