بازدید دانش آموزان مستعد از دانشگاه صنعتی شیراز

بازدید دانش آموزان مستعد از دانشگاه صنعتی شیراز

این بازدید در تاریخ ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۱ همزمان با دهه پرفروغ فجر با شرکت ۲۷ دانش آموز برتر استان فارس و با همکاری مجمع خیران نخبه پرور فارس و دانشگاه صنعتی شیراز با هدف آشناسازی دانش آموزان با یکی از بهترین دانشگاه های صنعتی کشور اجرا شد.

دانش آموزان در این برنامه حدوداً ۳ ساعته از قسمت های مختلفی از جمله مرکز نوآوری و کارآفرینی، سالنهای ورزشی، مرکز تحقیقیات و ساخت پروژه دانشکده برق و الکترونیک، آزمایشگاه شیمی دارویی، دانشکده ریاضی و امکانات رفاهی این دانشگاه دیدن کرده و با ظرفیت های این دانشگاه از نزدیک آشنا شدند. در پایان نیز طی نشست صمیمانه ای با حضور ۳ تن از اساتید دانشکده ریاضی با ظرفیت های رشته ریاضی و کاربرد آن در سایر رشته ها و صنعت آشنا شدند. در پایان به سوالات دانش آموزان پیرامون مباحث مرتبط با دانشگاه، انتخاب رشته آگاهانه و توجه به علاقه و توانمندی خود با دقت پاسخ داده شد. دانش آموزان شرکت کننده نگرش مثبتی نسبت به این دانشگاه به دست آوردند و درخواست بازدیدهای بیشتری نمودند.