انتخاب جناب آقای دکتر کریمی به عنوان استاد نمونه آموزشی دانشکده فیزیک

طی مراسمی که با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین و اساتید دانشگاه صنعتی شیراز در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۱۱ برگزار شد، از اساتید نمونه آموزشی از نگاه دانشجویان و سر آمدان آموزشی دانشگاه تقدیر بعمل آمد. در این مراسم از دکتر کریمی به عنوان استاد نمونه آموزشی دانشکده فیزیک  از نگاه دانشجویان در سال ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تقدیر شد.  همچنین ایشان در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ نیز به عنوان استاد نمونه آموزشی انتخاب شدند. ضمن تبریک به جناب آقای دکتر محمدجواد کریمی، برای ایشان آرزوی سلامت و توفیق روزافزون در تمام عرصه های زندگی داریم.

ادامه مطلب

انتخاب پوستر استاد محترم جناب آقای دکتر کریمی و دانشجوی ایشان سرکار خانم فهمیه حمزوی به عنوان پوستر برتر سی امین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و شانزدهمین کنفرانس مهندسی و فناوری قطعات فوتونیک ایران را به استاد گرامی و دانشجوی ایشان تبریک می گوییم.آرزوی توفیق روز افزون برایشان داریم.

تجلیل از جناب آقای دکتر عرفان کدیور پژوهشگر برتر ارتباط با صنعت دانشکده فیزیک

بسمه تعالی مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه و دانشکده ­ها، با حضور  اعضای هیئت علمی دانشگاه و هیئت رئیسه، در محل سالن دکتر طاهری در روز دوشنبه مورخ ۲۰ آذرماه سال ۱۴۰۲ برگزار گردید و جناب آقای دکتر عرفان کدیور به عنوان پژوهشگر برتر ارتباط با صنعت از دانشکده فیزیک برگزیده شدند. ضمن تبریک به جناب آقای دکتر عرفان کدیور، برای ایشان آرزوی سلامت و توفیق روزافزون در همه عرصه های زندگی داریم.

تجلیل از جناب آقای دکتر سید مهدی حسینی پژوهشگر برتر دانشکده فیزیک

بسمه تعالی مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه و دانشکده ­ها، با حضور  اعضای هیئت علمی دانشگاه و هیئت رئیسه، در محل سالن دکتر طاهری در روز دوشنبه مورخ ۲۰ آذرماه سال ۱۴۰۲ برگزار گردید. مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه و دانشکده ­ها، با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه و هیئت رئیسه، در محل سالن دکتر طاهری در روز دوشنبه مورخ ۲۰ آذرماه سال ۱۴۰۲ برگزار گردید. در این مراسم  جناب آقای دکتر سید مهدی حسینی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده فیزیک برگزیده شدند. ضمن تبریک به جناب آقای دکتر سید مهدی حسینی، برای ایشان آرزوی سلامت و توفیق روزافزون در همه عرصه های زندگی داریم.

جلسه معارفه دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۲دانشکده فیزیک

جلسه معارفه دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۲ دانشکده فیزیزیک در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۷/۲۴  در ساعت۱۳ الی ۱۵ در سالن کنفرانس دانشکده، با حضور اعضاء هیات علمی، کارشناس آموزشی دانشکده و دانشجویان برگزارگردید.

ادامه مطلب
انتصاب جناب آقای دکتر حسن پاکارزاده به سمت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شیراز

دکتر محمد حسین شفیعی، سرپرست دانشگاه صنعتی شیراز، طی حکمی دکتر حسن پاکارزاده را به سمت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شیراز منصوب کردند. در بخشی از این حکم آمده است، نظر به سوابق ارزنده و احساس مسئولیت جنابعالی و با استناد به بند"ه" ماده "۴" آیین نامه مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به سمت معاون پژوهشی دانشگاه منصوب می شوید.