انتخاب جناب آقای دکتر کریمی به عنوان استاد نمونه آموزشی دانشکده فیزیک

طی مراسمی که با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین و اساتید دانشگاه صنعتی شیراز در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۱۱ برگزار شد، از اساتید نمونه آموزشی از نگاه دانشجویان و سر آمدان آموزشی دانشگاه تقدیر بعمل آمد. در این مراسم از دکتر کریمی به عنوان استاد نمونه آموزشی دانشکده فیزیک  از نگاه دانشجویان در سال ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تقدیر شد.  همچنین ایشان در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ نیز به عنوان استاد نمونه آموزشی انتخاب شدند. ضمن تبریک به جناب آقای دکتر محمدجواد کریمی، برای ایشان آرزوی سلامت و توفیق روزافزون در تمام عرصه های زندگی داریم.
انتخاب جناب آقای دکتر کریمی به عنوان استاد نمونه آموزشی دانشکده فیزیک

طی مراسمی که با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین و اساتید دانشگاه صنعتی شیراز در تاریخ 1403/2/11 برگزار شد، از اساتید نمونه آموزشی از نگاه دانشجویان و سر آمدان آموزشی دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم از دکتر کریمی به عنوان استاد نمونه آموزشی دانشکده فیزیک  از نگاه دانشجویان در سال 1403-1402 تقدیر شد.

همچنین ایشان در سال 1402-1401 نیز به عنوان استاد نمونه آموزشی انتخاب شدند. ضمن تبریک به جناب آقای دکتر محمدجواد کریمی، برای ایشان آرزوی سلامت و توفیق روزافزون در تمام عرصه های زندگی داریم.