جلسه معارفه دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۲دانشکده فیزیک

جلسه معارفه دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۲ دانشکده فیزیزیک در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۷/۲۴  در ساعت۱۳ الی ۱۵ در سالن کنفرانس دانشکده، با حضور اعضاء هیات علمی، کارشناس آموزشی دانشکده و دانشجویان برگزارگردید.
جلسه معارفه دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۲دانشکده فیزیک

جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده ،در روز دوشنبه مورخ 1402/7/24  در ساعت۱۳ الی ۱۵ در سالن کنفرانس دانشکده، با حضور اعضاء هیات علمی، کارشناس آموزشی دانشکده و دانشجویان برگزارگردید.

پس از پخش تلاوت آیاتی از قرآن مجید ، رئیس دانشکده فیزیک، جناب آقای دکتر بهادران ضمن خوش آمدگوئی به دانشجویان جدید، به معرفی دانشگاه صنعتی شیراز و دانشکده فیزیک پرداختند. در ادامه، اعضای محترم هیات علمی دانشکده، به معرفی خود و زمینه های تحقیقاتی شان پرداختند. کارشناس آموزش دانشکده،  نیز بر موارد آموزشی و لزوم پیگیری اخبار از طریق سامانه مودل، سایت دانشگاه و  دانشکده تاکید نمودند.