پیام دعوت معاونت دانشجویی،فرهنگی و اجتماعی جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری

پیام دعوت معاونت دانشجویی،فرهنگی و اجتماعی جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری

بسم الله الرحمن الرحیم

انتخابات یکی از ارکان مهم مردم سالاری دینی است و حضور مردم در انتخابات برای تعیین سرنوشتنشان است. هشتم تیرماه روز تجلی همدلی، وحدت و حضور گسترده ملت شریف ایران و روز خلق حماسه ای دیگر است که امید است همانند ادوار گذشته عرصه انتخابات را به عنوان نماد مقبولیت نظام به منصه ظهور بگذاریم و نشان دهیم که در همه حال انقلاب شکوهمند اسلامی را از گزند دشمنان حفظ خواهیم کرد.

دانشگاه ها به عنوان نماد اندیشه و خلاقیت همواره در انتخابات نقش آفرین بوده اند. لذا بدینوسیله از جامعه بزرگ دانشگاهی دعوت می کنم تا با حضور فعال و آگاهانه خود در پای صندوق های رای به عنوان یک شهروند تاثیرگذار، در تعیین مسیر آتی کشورمان مشارکت نمایند و نشان دهند که برای حفاظت از خون شهدا و ادامه راه پر رهرو آنان و آبادانی ایران اسلامی همیشه در صحنه خواهند بود.

باآرزوی موفقیت و سربلندی ایران عزیز

دکتر سمانه حامدی